Ostoskori

Yhteensä€0

Humble Raikas x Oona Tolppanen yhteistyötreeni

lokakuu 31st 2019


Syksyn mittaan olemme päässeet tekemään valmentajan, ja treenivaikuttaja Oona Tolppasen (@fitoona) kanssa yhteistyötä uusien Humble Raikas luomu smoothieidemme kanssa. Oona valmentaa välillä tiukallakin aikataululla, joskus jopa 5-6 treeniä putkeen. Nopeasti juotavat välipalat antavat energiaa pitkiin päiviin ja Oonan suosikiksi onkin valikoitunut Raikas mango. Oonan mielestä on myös mahtavaa, että smoothiet sisältävät vain aitoja hedelmiä, jolloin niiden maku on raikas ja luonnollinen.

Oona veti seuraajillensa Humble toiminnallisen treenin Vetosalilla. 16 innokasta osallistujaa mahtui mukaan ja meininki oli mahtava! Ensin lämmiteltiin ja availtiin paikat kunnolla. Sitten tehtiin hauskoja reaktioharjoituksia, jonka jälkeen siirryttiin itse treeniin, eli 25 minuutin AMRAP (as many rounds as possible) toiminnalliseen voimatreeniin parin kanssa. Osallistujat jaksoivat painaa hyvällä tahdilla loppuun asti, eikä kellään varmastikaan ollut ongelmia saada hikeä pintaan.

Treenin jälkeen oli vielä loppuverryttelyt ja venyttelyt, että sykkeet saatiin tasaantumaan. Palautukseen kaikki saivat kouraansa smoothien ja lähtiessään Humble goodie bagin, josta löytyi kauravälipalapatukoita ja pähkinöitä.

Kiitos kaikille osallistujille!

Terkuin, Sara