Ostoskori

Yhteensä€0

Esittelyssä talven ihanimmat luomu juomat

marraskuu 5th 2019


Humble on saanut tuotesarjaansa kaksi ihanaa lämmittävää talven juomaa! Näistä mehujuomista löytyy lämmittävää inkivääriä, joka tehostaa juoman lämmittävää vaikutusta. Valmista nautittavaksi sellaisenaan. Luomua tottakai ja Suomessa valmistettuja.

 

Luomu inkivääriglögi nautiskeluhetkiin

Humble luomu inkivääriglögi on aitoja makuja kaipaavalle nautiskelijalle. Vahvan mustaherukkainen juoma ei ole liian makea vaan siinä maistuu oikeat marjat. Mustaherukkaa, mustikkaa ja inkivääriä ripauksella joulun mausteita; siitä on tämä juoma tehty. Inkivääri tehostaa lempeästi kuuman juoman lämmittävää vaikutusta, olematta liian hallitseva. Joulu saa tulla!

Inkivääriglögi sopii pimeisiin iltoihin

 

Inkiväärijuoma sopii pulkkamäkeen ja hiihtoreissulle

Tämä inkiväärijuoma on jotain erilaista pimeää ja kylmään talveen. Se ei profiloidu vain joulun ajan juomaksi, vaan sitä kuuluu nauttia pitkin talvea, vaikka pitkän hiihtoreissun jälkeen. Omenaisen inkiväärinen mehujuoma lämmittää ja virkistää mieltä ja kehoa. Aikuiseen makuun suunniteltu juoma ei ole yhtään liian makea vaan juuri sopiva. Se sisältää vain luonnollisia luomu raaka-aineita: valkoherukkaa, omenaa ja inkivääriä.

Humble luomu inkiväärijuoma talven viileisiin päiviin

Tunnelmallista joulunodotusta!

Sara