Ostoskori

Yhteensä€0

Tarina

Humble perustettiin ajatuksesta, että hyviä, rehellisiä ja luonnollisia välipaloja ja juomia on mahdollista tehdä uhraamatta makua.

Kaikki tuotteemme on kehitetty käyttäen 100% luonnollisia raaka-aineita. Tuotteemme tarjoavat terveellisen energianlähteen järkevällä ravintosisällöllä – täydellistä aktiivisesti eläville ihmisille sekä heille, jotka pyrkivät tekemään kaikin puolin vähän parempia valintoja.

Toivomme, että pidät tuotteistamme ja näet niiden erityisyyden. Meidän mielestä kuitenkin välipaloja pitäisi aina tehdä juuri näin.

Periaatteemme

Humblen periaate on yksinkertainen: valmistaa hyvänmakuisia ja luonnollisia välipaloja ja juomia.

Tarjoamme sinulle työkalut elää terveellisemmin ja kuitenkin tilaisuuden nauttia mahtavista, luonnon omista mauista. Terveellisen ja vastuullisen ei aina tarvitse olla tylsää. Toivomme, että pidät tuotteistamme ja innostut niistä aina uudelleen – It’s just natural.

Raaka-Aineemme

Haluamme tehdä, mikä on oikein niin ihmisille kuin ympäristöllekkin. Tavoitteenamme on käyttää luomu raaka-aineita aina kuin mahdollista ja tavoitteenamme on, että kaikki tuotteemme ovat täysin luomua vuoteen 2020 mennessä.

Varmistamme, että vain parhaat raaka-aineet päätyvät tuotteisiimme. Luonnolliset ja terveelliset ainekset varmistavat energisen ja hyvän olon. Yksinkertaistettuna- jos sitä ei tarvita, sitä ei ole lisätty tuotteeseen.

Näin ollen emme koskaan käytä väriaineita, säilöntäaineita tai muitakaan lisäaineita. Tuotteillamme on ehkä lyhyempi päiväys, mutta ehdottomasti parempi maku kuin monilla muilla välipalatuotteilla.

Mikko

CEO

Mikon visio hyvänmakuisista, yksinkertaisita ja laadukkaasti, tuoreista raaka-aineista valmistetuista välipaloista ja juomista loi Humblen. Mikko saa jatkuvasti mitä villimpiä tuoteideoita. Vapaa-ajallaan Mikko kiipeilee ja ulkoilee perheensä kanssa. Mikon suosikki Humble-tuote on Raikas vihersmoothie.

Sara

Tuotepäälikkö

Sara on mukana tuotekehityksessä ja markkinoinnissa. Sara on sporttinen ja pelasi nuorena 10 vuotta koripalloa. Kun hän ei treenaa, viettää hän aikaa koiransa Rondon kanssa, joka on muuten kuuluu myös Humblen tiimiin. Saran suosikki Humble-tuote on Raikas kookos-ananas smoothie.

Tuomas

Laadunvalvonta ja tuotekehitys

Tuomas varmistaa, että parhaat ja oikeat raaka-aineet päätyvät tuotteisiimme, jotta Humble tuotteet pysyvät jatkuvasti yhtä laadukkaina. Vapaa-ajallaan Tuomas samoilee Ivalon metsissä sieniä keräten. Tuomaksen lempituote on kookos-ananas smoothie.

Henri

Humble Ruotsi

Henri hoitaa Humblen asiat Ruotsissa, niin myymisen kuin markkinoinninkin. Henrillä on takataskussa kolminkertainen polttopallon suomenmestaruus. Nykyään hän kuitenkin rauhoittuu mielummin golfin parissa vaikka mestaruutta siinä lajissa ei taida koskaan tullakkaan. Henrin lempituote Big Bite marja.

Rondo

Toimistoturre

Rondo taitaa tehdä kaikista eniten hommia. Hän on vastuussa siitä, että olemme onnellisia ja hymyilemme riittävästi. Rondo on erittäin tärkeä palanen Humble tiimissä.