» Tarina

Toimitus - ja käyttöehdot

Toimitus

Pääkaupunkiseudun tilaukset toimitetaan lähettikumppanilla suoraan kotiovelle tai Postilla lähimpään toimipisteeseen. Pääkaupunkiseudun ulkopuolella tuotteet toimitetaan pakettina Postilla lähimpään pisteeseen tai kirjeenä suoraan kotiin. Toimitusaika on 2-8 pankkipäivää tilauksesta.

Jos et saa pakettia tämän ajan kuluessa, otathan yhteyttä info@evoke.fi.

Palautus

Tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Jos tuote on vääränkokoinen tai ei miellytäkään, otathan yhteyttä mahdollisimman pian info@evoke.fi.

Tilaaja on vastuussa palautuksesta aiheutuneista postituskuluista, mutta palautuksen tultua perille, saa tilaaja koodin ilmaiseen kuljetukseen seuraavaa ostosta varten. Hyvitys rekisteröidään, kun palautus on tullut perille ja tuote on käyttämätön ja puhdas. Hyvityksen saamiseen menee 14-30 vrk jos maksutavaksi ei ole valittu laskua. Jos maksutapa on lasku, laskusta voi jättää maksamatta palautuksen osuuden.

Jos tuotteessa on virhe, palautus on maksuton tilaajalle. Reklamoidaksesi tuotteen, ota yhteyttä info@evoke.fi.

Maksutavat

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Checkout Finland tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa tilisiirtolomakkeella.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut.

Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

MobilePay

Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla: mobilepay.fi/asiakastuki/ehdot

Paypal

Kun valitset maksutavaksi PayPal-maksun, sinut ohjataan tilaustapahtuman lopuksi suoraan PayPaliin. Jos olet jo PayPal-asiakas, voit kirjautua sisään käyttäjätunnuksillasi ja vahvistaa maksun. Jos olet uusi asiakas PayPalissa, voit avata itsellesi PayPal-tilin ja vahvistaa maksun sen jälkeen.

Tilauksesi siirtyy käsiteltäväksi, kun maksusuorituksesi on kirjautunut meille. Useimmiten PayPal-maksun siirto meille tapahtuu muutamassa minuutissa. Maksun kirjauduttua saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Ota kuitenkin huomioon, että joskus PayPal-sivuilla voi tapahtua käsittelyvirheitä, joihin emme voi vaikuttaa.

Jos palautat tuotteita PayPalin kautta maksamaltasi tilaukselta, hyvitämme summan suoraan PayPal-tilillesi.

Tietoa yrityksestä

Humble brändin ja verkkokaupan omistaa suomalainen Evoke Oy, y-tunnus: 2607927-1. Lisätetoja yrityksestä: www.evoke.fi

Evoke Oy
Kistolantie 96
25130 Salo

Kuluttajapalvelu:
info@evoke.fi
02 7320 450

Humble Shop

Tutustu Humble kauppaamme

katso

Premium / Quality

Tarina PERIAATTEEMME Tiimi
RAAKA-AINEEMME PAKKAUKSEMME